Visie

Onze visie

Onze kerntaak is het matchen van regionale tijdelijke klussen* aan ambtenaren én het begeleiden van de ambtenaar in het creëren van een netwerk die je terugvraagt en waardeert.

Het bouwen van een waarderend regionaal netwerk stimuleert ondernemend gedrag, een hogere intrinsieke motivatie en daarmee een hogere arbeidsmobiliteit. Als je er eenmaal in gelooft, je wordt intern en extern gewaardeerd dan is arbeidsmobiliteit geen issue meer.

Wij geloven in een persoonlijke benadering, waarbij we de ambtenaren kennen en daardoor weten op welke klussen ze passen en welke niet. Om tot een succesvolle plaatsing te komen betrekken we actief de inlenende en de uitlenende manager. 

Wij geloven in het beeld dat arbeidsmobiliteit voor alle ambtenaren heel normaal is en dat de overheid hierdoor flexibeler en wendbaarder wordt.

Wij geloven in het beeld dat de overheid door allerlei ontwikkelingen gaat bewegen naar een situatie waarbij het meer gebruik moet gaan maken van het potentieel van ambtenaren.

 * Een klus is een tijdelijke opdracht voor max. 2 dagen per week in een andere overheidsorganisatie, naast het reguliere werk.