Dienstverlening

Onze dienstverlening

Matchzeker: Persoonlijk matchen van tijdelijke klussen* aan ambtenaren.  De investering voor de inlenende manager is, ongeacht de omvang van de klus bij een succesvolle match, € 5.600,- excl. btw aan bemiddelingskosten. Bij geen succesvolle match, geen kosten. In- en uitlenende manager stellen een detacheringsovereenkomst op voor het vergoeden van loon- en reiskosten en borging van terugkeergarantie van de ambtenaar.  Met deze dienst is de inlenende manager altijd goedkoper uit dan met inhuur. ​

​Publieke Helden: Leer- en mobiliteitsprogramma van 9 tot 12 maanden waarin de deelnemers een persoonlijk leertraject aangaan om hun talenten en competenties te koppelen aan klussen binnen de overheid. Als manager lever je een medewerker aan plus twee klussen. Deze klussen worden gematched aan een deelnemer in de groep. Intrinsieke motivatie, beschikbaarheid is hierdoor gegarandeerd en de manager heeft gedurende de looptijd van het programma geen capaciteitsverlies. Investering per deelnemer is € 6.250,- excl. btw inclusief het matchen van twee klussen. 

​Elyze: Met een app digitaal matchen van klussen aan ambtenaren. De inlenende manager plaatst de klus en ziet via management-informatie wat er gebeurt vanaf de publicatie. Ambtenaren maken o.b.v. hun belangstellingen een profiel aan en deze wordt gematched met passende klussen. Het profiel van de zoekende ambtenaar wordt steeds slimmer door datagebruik, waarmee de ambtenaar zijn of haar klussenbank bouwt en een scherp belangstellingsprofiel. Uiterlijk 1 juni 2019 lanceren we Elyze.​

Hiermee zijn we voor een zeer brede doelgroep van managers en ambtenaren toegankelijk. Je kiest je eigen voertuig richting je nieuwe klus en ontwikkeling.

* Een klus is een tijdelijke opdracht voor minimaal 2 dagen tot 5 dagen per week in een andere overheidsorganisatie, naast het reguliere werk.

Route naar een nieuwe klus